Saanko esitellä itseni

Kutsumukseni tie

Valo voittaa, pimeys ei saa sitä valtaansa
Valo voittaa, pimeys ei saa sitä valtaansa

Olen suorittanut  SEK- Sovintoon elämän kanssa- terapeuttisen sielunhoitokoulutuksen 2019-2021 (65op). Työurani n. 30 vuotta olen tehnyt hoitoalalla. Sairaanhoitajaksi valmistuin 2015 ja  sen pohjalta katselen elämää laaja-alaisesti ja vastuullisesti.

Keski- ikä saavutettu ja elämä maaseutuyrittäjän rinnalla on jatkunut 20 vuotta. Kotona ovat vielä rakkaat kolme lasta, mutta uusi aika koittaa, kun he aikuistuvat.

Evankelistakurssi 2006 Vivamossa Lohjalla avasi oman uskon elämäni ja vahvisti kutsumusta lähimmäisen palvelemiseen. Lisäksi olen vapaa-aikanani osallistunut erilaisiin sielunhoidonkoulutuksiin. Ryhmätyöskentelyyn olen saanut hyvän pohjan Jyväskylän koulutuskeskuksen yhteisöhoidonohjaaja koulutuksesta (2016- 2018).

Vaikeinta on hyväksyä oma keskeneräisyys, silti se avaa terapiasuhteeseen inhimillisyyden ja empatian. Elämän kasvukriisit ovat haastaneet itseäni etsimään vastauksia kysymyksiin. Kipuni ja suruni ovat saaneet tulla hoidetuksi ja nähdyksi. Mustan yön keskellä voin rakkaudella sinulle vakuuttaa, että toivoa on.

Olen Suomen sielunhoitoterepeutit ry ja Suomen ACC:n jäsen.

Luo kotisivut ilmaiseksi!